ZZP coach

Al jaren loopt u met het idee om iets voor uzelf te gaan doen. U hebt prachtige ideeën over een product of dienst. Maar hoe zet je de eerste stappen? Wat komt er allemaal bij kijken? En de belangrijkste vraag, durf ik het wel? De stap naar het zelfstandig ondernemerschap is echt niet zo ingewikkeld. Zeker niet met de hulp van een ZZP coach. Deze ZZP coach combineert praktische zaken met je persoonlijke drijfveren. De ZZP coach herkent de kansen maar ziet ook de bedreigingen.

De steun in de rug
Het starten als ZZP-er is heel simpel. Inschrijven bij de Kamer van Koophandel en u kunt beginnen. Dit kan prima naast een baan, zelfs een fulltime baan. Proeven aan het ondernemerschap op een veilige manier. Uw inkomen is verzekerd en heel langzaamaan kunt u uitzoeken hoe het verder kan. Natuurlijk kunt u alles zelf gaan uitzoeken maar het is prettiger om een vraagbaak in te schakelen die u echt snel op weg kan helpen, de ZZP coach.

Zekerheden behouden
Het starten van een bedrijf vanuit een situatie dat u een vast inkomen heeft betekent vaak ook vragen over uw eigen woning. De vraag zal zijn of de hypotheek kan doorlopen als u geen vast inkomen meer heeft. Ook de vragen over de gevolgen van ziekte of arbeidsongeschiktheid zullen naar voren komen. De ZZP coach kan u een goed overzicht geven van de gevolgen van het starten van een eigen zaak. Door de ervaring van de ZZP coach zullen veel bedenkingen kunnen worden weggenomen en komt er goed zicht op de mogelijkheden.

Er is meer mogelijk
U bent al begonnen als ZZP-er maar u merkt dat het niet helemaal gaat zoals u wilt. De eerste stappen hebt u met succes gezet maar in uw ogen moet er meer mogelijk zijn. De rol van de ZZP coach is dan die van motor, de motor die uw onderneming ene boost kan geven. Een ZZP coach kan je helpen bij:

  • Ondernemersvaardigheden
  • Communicatie
  • Je ideeen omzetten in doelen
  • Bepalen van je bedrijfskoers
  • Leren netwerken en deze behouden