Coach Achterveld

Woont en/of werkt u in Achterveld en bent u op zoek naar een coach? Dan helpen wij u graag verder en kunnen u in contact brengen met erkende specialisten. Door het aanbod van meerdere coaches naast elkaar te leggen kunt u uiteindelijk besparen op de kosten die u moet maken. Vraag daarom vandaag nog coaching offertes op.

Coaching Achterveld

Bij coaching denkt u meteen aan een bepaalde sport. Daar zijn coaches de begeleider die een sporter naar grote hoogten stuwt. Maar in het bedrijfsleven in Achterveld doet de coach ook steeds vaker zijn intrede. Dat is ook niet zo vreemd, omdat het bedrijfsleven steeds meer eisen aan zowel de werkgevers als de werknemers stelt. Elke werkgever heeft baat bij een goed team van medewerkers omdat daar veelal de basis van het succes ligt. Het aansturen van de werknemers houdt tegenwoordig niet op bij leidinggeven alleen. De grote uitdaging is immers dat u met de werknemers de capaciteiten van de werknemers ten volle benut. Daar is een goede coaching bij nodig.

Tarieven in Achterveld

De tarieven voor coaching in Achterveld zijn te verdelen tussen de prijzen voor particulieren en prijzen voor bedrijven. Daar waar bij particulieren de uurtarief tussen de €50 euro en €100 euro ligt beginnen de prijzen voor bedrijven rond de €120 euro per uur. Het gaat in eerste instantie om het consult of een serie van consultants maar de zogenaamde nazorg is minstens zo belangrijk. Ook een aspect als de intake kan verschillend zijn bij verschillende coachingsbureaus. In vrijwel alle gevallen zal de intake gratis zijn en wordt er vaak een minimaal aantal sessies afgesproken. Heel belangrijk zijn ook de kosten van een extra sessie of een extra consult buiten het afgesproken pakket om. Deze losse consults zullen rond de €110 euro tot €150 euro per uur liggen. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW voor bedrijven.

Soorten coaches

Er zijn verschillende soorten coaches, waaronder:

> Burnout coach
> Executive coach
> Gezinscoach
> Gezondheidscoach
> Internetcoach
> Jongerencoach
> Kindercoach
> Lifecoach
> Loopbaanadviseur
> Loopbaancoach
> Managementcoach
> Ondernemerscoach
> Onderwijscoach
> Relatiecoach
> Rouwcoach
> Sportcoach
> Taalcoach
> Vitaliteitscoach
> Voedingscoach
> Vrouwencoach
> Zorgcoach
> ZZP coach

Ontwikkeling

Iedereen in Achterveld wil wezenlijk onderdeel zijn of worden van onze maatschappij. Daarom zult u uw weg daarin proberen te vinden. Dat doet u omdat u gelukkig wilt worden. Als u merkt dat u een andere kant op moet gaan om nog gelukkiger te worden dan probeert u dat te bereiken. U wilt dus groeien, op maatschappelijk en op persoonlijk vlak. Die persoonlijke ontwikkeling begint bij uzelf. Door uw zoektocht naar balans en geluk ontwikkelt u een zelfinzicht waar u verder mee kunt.

Coaches voor uw bedrijf

Ook in uw bedrijf in Achterveld zal door middel van rapportages, beoordelingen en voortgangsgesprekken getracht worden om een medewerker beter te laten presteren. Maar hoe dat in werkelijkheid moet gaan is niet duidelijk. Een coach zal een medewerker op het goede spoor zetten. Dat kan alleen op basis van eerlijkheid, openheid en transparantie. Daar hoort natuurlijk ook kritiek bij maar de vorm waarin kritiek wordt gegeven is de uitdaging en daar komt een belangrijke mate van kwetsbaarheid bij kijken. De coach zal hier op een juiste manier mee om moeten gaan. De professionaliteit van de coach zorgt hiervoor. Een coach voelt vrij snel aan hoever hij kan gaan om een werknemer vanuit zijn of haar eigen veiligheid optimaal te laten presenteren. Maar een coach kan bij u als werkgever ook zeer goed aangeven in hoeverre uw houding eventueel belemmerend kan zijn voor de ontwikkelingen in het bedrijf. Deze openbaring van kwetsbaarheid is even confronterend maar zal ongetwijfeld het succes van uw organisatie bepalen.

Exacte kosten weten?

Kom dan vrijblijvend in contact met meerdere coaches en vergelijk het aanbod in uw regio Achterveld of de omgeving. Door de prijzen naast elkaar te leggen kunt u besparen op de kosten die u moet maken. En betaalt u dus niet te veel voor uw opdracht. Vraag gratis offertes op.